Lippukauppa

Osta liput täältä:

https://holvi.com/shop/mustaaukko

Voit halutessasi tehdä lippuvarauksen tämän sivun lopussa olevalla varauslomakkeella. Lomakkeen täytettyäsi olet varannut liput ja saat siitä vahvistuksen. Maksu suoritetaan teatterilla ennen esitystä. Maksuvälineinä käyvät kortit, käteinen ja Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit.

Jonojen välttämiseksi suosittelemme ostamaan liput ja väliaikatarjoilut ennakkoon täältä.

Liput lunastetaan kassalta viimeistään 20 minuuttia ennen näytöksen alkua. Sairastumisen tai esteen sattuessa esityspäivän voi vaihtaa toiseen tai saada rahat takaisin.

Pidetään yhdessä huolta sinusta ja henkilökunnasta. Myymme jokaiseen näytökseen vain puolet paikoista. Toivomme kasvomaskin tai visiirin käyttöä. Jokaisen ryhmän väliin tullaan jättämään turvaväli. Muista mainita varatessa ryhmän koko ja tieto haluatteko välit ryhmän jäsenien välille.

Lippujen hinnat:

16 € peruslippu

14 € alennuslippu (opiskelija, työtön, eläkeläinen)

25 € kannatuslippu (sisältää juoman ja pullan)

4 € väliaikatarjoilu (kahvi/tee ja makea tai suolainen kahvileipä)

Ryhmätarjoukset ja lisätiedot: tuottaja(at)teatterimustaaukko.fi

Seuraamme koronatilannetta ja noudatamme viranomaisten ohjeistuksia. Jos esitykset peruuntuvat tai siirtyvät koronan vuoksi, on vaihtoehtoina joko säilyttää ostettu lippu seuraavaa esityskautta varten tai saada rahat takaisin. Tiedotamme muutoksista nettisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa ja otamme yhteyttä lipunostajiin kaikissa muutoksissa.