Joululahja


Joulu tulla jolkottaa, sanotaan. Meillä teatterissa se tarkoittaa yleensä taukoa treeneistä. Näyttelijät saattavat olla innoissaankin, mutta meillä tuotantopuolella ei niinkään. Me toivomme, että kaikki harjoittelevat ahkerasti jatkuvasti, jotta näytelmä saadaan oikeasti valmiiksi ensi-iltaan mennessä.

Tätä kirjoittaessa näytelmän harjoitusaikaa on jäljellä tämän vuoden puolella reilu viikko. Ohjaaja on buukannut ylimääräisiä treenejä teatterisalin ulkopuolelle luultavasti joka illalle. Jokailtaiset treenit ja kaiken muun vapaa-ajan käyttäminen näytelmän muuhun valmisteluun on, uskon, ohjaaja Jouni Vilénin joululahja Sinulle, rakas katsoja.

Minä, vaikka tuottaja olenkin, toimin myös näyttelijäsparraajana ja käyn teatterisalitreeneissä napsimassa aina jonkun näyttelijäparan yksityisharkkoihin. Näissä harkoissa käydään läpi roolityöskentelyä askel ja sana kerrallaan. Varsinkin aloittelijat tuntuvat hyötyvän tästä. Tämä on minun joululahjani Sinulle, rakas katsoja!

Näyttelijä, sen lisäksi, että treenaa omaa rooliaan teatteritilan treeneissä, yksityistreeneissä, sekä ohjaajan pienryhmätreeneissä, harjoittelee myös kotona peilin edessä ja lukee näytelmää ja opettelee vuorosanojaan kaikkialla. Vuorosanojen opettelua tehdään lenkillä, kaupassa, pyykkituvassa, missä vaan. Jos siis näet itsekseen höpöttävän näyttelijännäköisen, älä hämmästy! Tämä on näyttelijän joululahja Sinulle, rakas katsoja!

Tässä vasta muutama lahja, jonka me, Kaunotar ja Peto -työryhmä, annamme Sinulle, rakas katsoja. Lisälahjoja tulee puvustajalta, lavastajalta, maskeeraajalta, valokuvaajalta, videokuvaajalta, äänisuunnitelijalta, valosuunnittelijalta ym ym. Lahjoja senkun rapisee. Olemme kovassa työn touhussa Sinua varten, rakas katsoja.

Vielä yksi lahja on jakamatta. Se on Kaunotar ja Peto työryhmän lahja Sinulle, rakas katsoja, joka ostat lippusi ajoissa NetTicket -lippukaupastamme. Lahjoja jaetaan vain jouluun asti. Toimi siis ripeästi.

Teatteri Musta Aukko

Kaunotar ja Peto, ensi-ilta 4.2.2017 klo 14

Matinkylän monitoimitalon teatterisali, Matinraitti 17, 02230 Espoo

www.teatterimustaaukko.fi

Liput alkaen 8 euroa

www.netticket.fi/kaunotar-ja-peto

#KaunotarjaPeto

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square