2017 näytelmän liput ovat myynnissä!


Ette arvaa miten paljon hommaa liittyy siihen, että näytelmän liput saadaan myyntiin! No minäpä

hieman kerron.

Näytelmä, sen ohjaaja, kirjoittaja ja tuottaja on päätetty jo keväällä 2016, jolloin on tehty apurahahakemukset Espoon kaupungille. Samaan aikaan alkaa suunnittelutyö ja työryhmän haaliminen, tärkeimpänä varmasti näyttelijät. Ilman heitä ei ole näytelmää. Vaikka toisaalta ei ole näytelmää ilman käsikirjoitusta... valoja... ääniä... ohjausta.... KATSOJIA! Eli kaikki johtaa yhteen pisteeseen; katsojien saattamiseen katsomoon.

Näyttelijät etsittiin ja löydettiin. Loistavat viisi nuorta aikuista, joilla kaikilla palaa sydämessä taiteen liekki ja tahto ja toive välittää tarinaa. Mukaan tulivat Suvi Kosela, Aino Liljanto, Laura Puranen, Aleksi Mäkelä ja Ulla Lohi. Heidän kanssaan ryhtyi käsikirjoittaja Krista Alanko työstämään näytelmän kohtauksia ja kirjoittamaan draaman kaarta valmiiksi.

Samaan aikaan ohjaaja pohti roolijakoa ja etsi puvustajaa, lavastajaa, maskeeraajaa, ääni- ja valosuunnittelijoita. Maskeeraajan etsiminen olisin pitkästä aikaa tärkeä tehtävä, sillä tällä kertaa tehdään satua. Nyt haluttiin satumaiset hahmot esille ja siihen ei ihan tavalliset naamat niin vain kelpaakaan :-). Maskeeraajasta lisää seuraavissa postauksissa.

Nyt kuitenkin kaikki työryhmäläiset ovat kasassa, kaikki tekevät valtavasti töitä saattaakseen näytelmän esitysvalmiiksi. Kaksi kuukautta ensi-iltaan ja nyt on tunne, että näytelmähän tästä tulee. Usko pois! Tule vaikka katsomaan!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square